Instruktioner för bokning

Anmälan till seglarskolan görs från den enskilda elevens eget medlemskonto på GMSS hemsida. Alla elever som vill anmäla sig till Seglarskolan behöver ha ett eget, enskilt medlemskonto i GMSS.

Elever som deltagit i seglarskolan sedan 2018 har ett konto och kan logga in på detta genom att klicka på "logga in" uppe till höger här på sidan. Om man glömt sina inloggningsuppgifter eller inte hittar kontot går det bra att kontakta oss på seglarskolan@gmss.nu så hjälper vi till, men Prova först att begära en ny aktiveringskod genom att klicka på logga in längst upp till höger på hemsidan, och därefter på "glömt lösenordet" - följ instruktionerna längre ned på sidan.

Nya elever behöver skapa ett medlemskonto. Klicka på skapa konto längst upp till höger på hemsidan och fyll sedan i elevens uppgifter och skicka in. Är det flera nya deltagare ifrån samma familj kan det vara en god idé att först starta ett familjekonto (så får familjens vuxna även tillgång till GMSS medlemsförmåner) då behöver man bara lägga in adressuppgifter etc en gång.

För att göra en anmälan till en kurs:

 1. Logga in på elevens medlemskonto (logga först ut dig från ditt konto).
 2. Klicka på anmälan längst upp till vänster på hemsidan.
 3. Välj kurs (tex Grundkurs).
 4. Välj Kursvecka (tex 20GK29 = Grundkurs vecka 29).
 5. Kontrollera och komplettera elevens uppgifter, välj nästa steg
 6. Kontrollera din bokning så att allt stämmer.
 7. Välj betalsätt, endast Swish eller kortbetalning med VISA / Mastercard är möjligt (var noga med att välja rätt kort typ). Betala inte kursavgiften via bankgiro då platsen inte blir reserverad förrän betalningen registrerats hos oss. 
 8. Bekräfta att eleven kan simma 200 meter på öppet vatten.
 9. Kryssa i rutan om allmänna villkor.
 10. Klicka på bekräfta bokning så kommer du vidare till PayEx sida där du genomför betalningen.
 11. Om något skulle gå fel under betalningen och du får en faktura från oss på mail är det viktigt att du omgående kontaktar oss på seglarskolan@gmss.nu.
 12. Du får en bokningsbekräftelse skickad till din e-post.
 13. Gå nu gärna tillbaks till elevens medlemskonto och titta under fliken mina transaktioner för att försäkra dig om att kursen blivit betald.

En bokning är inte gällande förrän den är tillfullo betald. Obetalda bokningar kan komma att tas bort av Seglarskolan.